Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 juni 2018

Grenzenloos genieten bij Heinde en Ver

NOORDWIJKERHOUT – 'Waar gaan we vanavond uit eten?' Op die vraag is voortaan altijd maar één antwoord nodig: Bij Heinde & Ver in Noordwijkerhout! Voor een scherpe vaste prijs kun je hier echt een avondje uit en heb je keuze uit talloze verschillende gerechten en dranken. En de bediening: die is helemaal top!

Door Joep Derksen

Heinde & Ver is een nieuw concept, dat zich al heeft bewezen in Woerden en Den Bosch. Eigenaar Marco Grevinga, heeft nu naast Proeflokaal Bregje Noordwijk en Proeflokaal Bregje Beinsdorp, ook Heinde en Ver Noordwijkerhout geopend.

Heinde en Ver is een concept met een uitgebreide keuze aan gerechten en drankjes voor een vaste prijs. Heinde en ver (dus: van over de hele wereld) biedt veel variatie aan; of het nu vlees, vis, vegetarisch of heerlijke dessertjes zijn. Naast de heerlijke gerechtjes kunt u ook grenzeloos genieten van het drank arrangement. De menukaart is indrukwekkend; daar staan maar liefst 55 gerechten op. Waaronder een uitgebreide keuze aan vegetarische gerechten. Onze gasten mogen de hele avond grenzeloos genieten van al onze gerechtjes en dranken voor een vaste prijs. Van maandag tot en met donderdag voor slechts 32,50 euro en van vrijdag tot en met zondag alleen 37,50 euro.''

Heinde & Ver is nu enkele weken open, maar is door de mond tot mondreclame al enorm populair. Niet in het minst, vanwege de gastvrije bediening door het personeel, dat iedereen met een warme glimlach verwelkomt. Vanaf het begin weet je als gast; dit is een restaurant, waar men je waardeert voor wie je bent en waar je weet, waar je aan toe bent. Grevinga licht toe: ,,Dit is een laagdrempelig restaurant, dat wel klasse uitstraalt. We krijgen hier heel veel diverse gasten; of je nu begin twintig bent, samen met je gezin, of als vergevorderde senior; hier voel je je welkom. Als je logisch nadenkt, is Heinde & Ver de enige logische keuze om uit eten te gaan. Elders betaal je 25 euro voor een biefstukje; hier krijg je voor dat geld, met een kleine opslag, een diversiteit aan gerechtjes en de drankjes!'' En kinderen zijn nog veel goedkoper uit. De prijs voor kinderen t/m 11 jaar is €17,50.

Heinde & Ver opende haar deuren op 10 mei. Grevinga heeft persoonlijk het personeel in dienst genomen en hierbij gekozen voor mensen, die passie uitstralen. ,,Goede bediening is heel belangrijk; vanaf de eerste gastvrije ontvangst, een uitstekende bediening en een hartelijk afscheid. Als gasten aan het eind van de avond weg gaan, moeten ze het gevoel hebben gehad, dat ze in een heel mooi restaurant intens genoten hebben. Niet alleen van het eten en drinken zelf, maar ook de mooie inrichting en de leuke bediening.''

Heel fijn is ook, dat je bij Heinde & Ver voldoende gratis parkeerplekken hebt. Bovendien is het restaurant gemakkelijk te bereiken; je bent er binnen één minuut vanaf de N206. Ook met het openbaar vervoer is het goed bereikbaar. Grevinga lacht: ,,De bus stopt vlak bij onze deur en dat is gemakkelijk als je geen BOB wilt zijn.''

Heinde en Ver (Herenweg 78, Noordwijkerhout) is iedere dag geopend vanaf 17:00 uur. Voor meer informatie: T: 0252 703 484, W: www.heindever.nl.