Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 juni 2018

Recordopbrengst voor Roparun


BOLLENSTREEK – Heel even was het feest bij Team Bollenstreek. Van de organisatie van de Roparun hadden de renners te horen gekregen, dat ze de derde plaats hadden gehaald, waar het ging om het ingebrachte sponsorgeld. Met de ruim 80.000 euro, die via collectes en braderieën is binnen gehaald, lonkte de eeuwige roem. Maar helaas bleek een ander team op het laatste moment nét een paar duizend euro meer ingezameld te hebben.

Dave van der Wijngaard van Team Bollenstreek heeft dan ook gemengde gevoelens. ,,Dit is het hoogste bedrag, dat we gehaald hebben en ook de hoogste plaats. Maar het ultieme doel is, om een keer op het podium te komen. 80.000 euro inzamelen is natuurlijk een prachtige prestatie, maar het is net als in de atletiekwereld; met een vierde plaats ben je het senieltje van de klas. Volgend jaar gaan we er nog een keer voor en dan hopen we, dat we het podium bereiken.''