Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.300, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 juni 2018

Ruime keuze en advies aan huis bij Woonbasis


Lisse - De basis van fijn wonen is een mooi interieur. Maar hoe weet je wat het beste bij jou en jouw huis past? Voor deze vraag is het goed om een bezoek te brengen aan Woonbasis. De medewerkers van Woonbasis zetten zich in om mensen te inspireren en te adviseren bij het vinden van de juiste vloer of binnenzonwering.
De filosofie achter de winkel is om mensen te inspireren. Je wordt hier op een andere manier geholpen. Zo geeft Woonbasis gratis advies aan huis. Veel inwoners van Lisse, de Bollenstreek en de regio hebben al gebruik gemaakt van dit unieke extra stukje service. Het is namelijk altijd fijn, om de mening van een expert te horen, zodat je de komende jaren nog meer van jouw huis kunt genieten.

In de winkel kan een afspraak gemaakt worden voor thuisadvies. Thuisadvies kan gaan over een nieuwe vloer en de soort binnenzonwering, maar ook over de inrichting of indeling van het huis en welke kleuren daarbij passen. Vaak vind men het lastig om het interieur kloppend te krijgen, want welke kleur vloer staat nu het mooiste? En welke binnenzonwering is nu het meest geschikt voor jouw woonsituatie? Door advies aan huis kunnen ze deze vragen ter plaatse beantwoorden. Om het thuisadvies extra kracht bij te zetten kan er zelfs een 3D ontwerp gemaakt worden.

In de winkel zelf is een uitgebreide collectie aan vloeren. Of het nu gaat om PVC-vloeren, tapijt, vinyl of laminaat. Er zijn veel en diverse kleuren en kwaliteiten van merken als Moduleo, Therdex, Dersimo en Impressions. PVC- vloeren worden op het moment het meeste geplaatst; dit komt mede door de natuurgetrouwe uitstraling en omdat de vloer weinig onderhoud vergt en perfect te combineren is met vloerverwarming. PVC- vloeren in visgraatmotief zijn nu hartstikke hip en dat weten ze bij Woonbasis ook. Ruime keus in diverse visgraatvloeren en met uiterste precisie geplaatst. Voordat Woonbasis een vloer gaat plaatsen, wordt eerst de situatie bekeken en opgemeten zodat er niets over het hoofd gezien kan worden.

Ook voor gordijnen en andere binnenzonwering is het goed om bij Woonbasis naar binnen te stappen. Van het eigen huismerk tot merken zoals Zonnelux, Unilux, JAB Anstoetz en House of Happiness. Net zoals bij de vloeren wordt ook de binnenzonwering professioneel thuis ingemeten, zo heeft de klant er geen omkijken naar. Hoe kun je het beste binnenzonwering uitkiezen?
Licht is heel belangrijk. Daglicht geeft een ruimte direct een bepaalde sfeer mee. Met raamdecoratie kun je spelen met dit licht door de lichtinval en lichtintensiteit aan te passen. Goede raamdecoratie is dus essentieel. Ook is het belangrijk het doel van de zonwering te bepalen is het voor de inkijk, gezelligheid of geluiddemping. In de winkel kunnen ze hier alles over vertellen.

Bijzonder in de collectie van Woonbasis zijn de shutters van het merk Unilux. Slanke en elegante panelen van aluminium, verkrijgbaar in alle RAL kleuren en geschikt voor in de badkamer. Omdat de panelen van boven naar beneden verschuiven kan er geen stof op blijven liggen en zijn ze ook gemakkelijk schoon te houden. Kortom, zeker een bezoekje aan Woonbasis waard.

Woonbasis, Heereweg 199b, Lisse, T: 0252 349 742, W: www.woonbasis.nl.