Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 september 2018

170.000 euro voor langere ijsbaan


[KAAG EN BRAASSEM] De gemeenteraad steunde maandag 10 september unaniem het voorstel om 170.000 euro uit te geven, zodat in Leiden een langere schaatsbaan van 333 meter aangelegd kan worden. De raadsleden buitelden over elkaar heen om hun superlatieven te uiten. Raadslid Karin van der Kaaden (CDA): ,,De jeugd heeft de toekomst. Veel talenten worden op de schaatsbaan voortgebracht. Bewegen is een belangrijke doelstelling vanuit de MAG (Maatschappelijke Agenda, JD).

Conny Punt (D66): ,,Dit zal menig schaatser stimuleren om het beste beentje voort te zetten. We hopen dat de financiering voor het hele project op tijd rond komt.'' Sandra van Emmerik (SVKB): ,,Het is een mooie kans voor de schaatsclubs in onze gemeente.'' Tanja van Klink (PRO): Schaatsen is een populaire sport. Het is belangrijk dat de geschaatste tijden meetellen in de database van de KNSB. Jan van der Geest (VVD): ,,Eens met alles wat hiervoor gezegd is.''