Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 september 2018

Geen feest voor Kerklaan


[LEIMUIDEN] Al een half jaar rijdt er geen bus 56 meer door Leimuiden. De oorzaak hiervan is de renovatie van de Kerklaan, die op vrijdag 21 september afgerond moet zijn. Gemeenteraadslid Hilde Bax (SVKB) vroeg van wethouder Yvonne Peters de verzekering, dat de bus vanaf die dag ook daadwerkelijk weer gaat rijden.

Peters gaf aan, dat de werkzaamheden aan de Kerklaan langer geduurd hebben 'dan gehoopt.' het gemeentebestuur gaat er nog altijd van uit, dat de bussen vanaf volgende week vrijdag weer gaan rijden. Mocht er toch vertraging komen in de uiteindelijke oplevering van de Kerklaan, dan gaat de gemeente in overleg met Arriva om te kijken of er alternatieven zijn voor de gemiste bus. Een ding is wel duidelijk; als de Kerklaan eindelijk klaar is, wordt er geen feestelijke opening verricht. Peters: ,,Het heeft al te lang geduurd.''