Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 oktober 2018

Klinkers in plaat van asfalt


Langeraar – Het asfalt uit de Wassenaerstraat wordt vervangen voor klinkers. Dat is een vurige wens van de Dorpsvereniging 'Rondom de Plassen', waar het college van burgemeester en wethouders gehoor aan geeft. De bewoners van de Wassenaerstraat zelf is nog niet om hun mening gevraagd. Wethouder Antoinette Ingwersen laat weten, dit te willen doen nadat de raad geld opzij heeft gezet voor dit project.

Volgens Ingwersen is het hoogst noodzakelijk, dat er wat gebeurt met deze weg. ,,De Wassenaerstraat is aan vernieuwing toe en de stoepen raken wat verpauperd. Mochten de Wassenaerstraatbewoners het asfalt toch willen behouden, dan zal die wens niet uitkomen. ,,We willen met de bewoners meer praten over de kleinere wensen, zoals wat extra groen of een extra parkeerplek.''