Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 december 2018

MMO wil kunstgrasveld


[HOOGMADE] Sportvereniging MMO wil een hybride kunstgrasveld. Dat maakte inspreker Paul Wolvers maandag 3 december duidelijk, tijdens de gemeenteraadsvergadering. Hij wees er fijntjes op, dat alle andere voetbalverenigingen in deze gemeente al een kunstgrasveld hebben. En dat het dus hoog tijd wordt, om circa 250.000 euro uit te geven, zodat de 250 leden in Hoogmade ook kunnen genieten van kunstgras.

De raadsleden bleken dit voorstel niet juichend te ontvangen. Rick van Seggelen (PRO) opperde, om voor het gebruik van kunstgrasvelden maar ,,een samenwerking aan te gaan met andere clubs''. Hilde Bax (SVKB) hoorde, dat MMO op dit moment zeven seniorenteams en acht juniorenteams heeft en vond ,,Vijftien teams is niet echt heel veel voor een voetbalvereniging.'' Wolvers liet hierop weten, dat 90% van de jeugd van Hoogmade lid is van MMO. ,,De belangrijkheid van MMO voor Hoogmade steekt torenhoog boven de rest uit.'' Of MMO voor de gemeenteraadsleden ook belangrijk genoeg is om een kwart miljoen uit te geven voor een hybride kunstgrasveld, wordt in de loop van 2019 duidelijk.