Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 januari 2019

Baankansen


Bij Flexteam Security B.V.

Flexteam Security B.V. is een door het Ministerie van Justitie erkend beveiligingsbedrijf, onder leiding van algemeen directeur Jeroen van der Kooi. Flexteam doet alles op het gebied van beveiliging en bewaking: mobiele surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, receptiediensten, winkelsurveillance, bouwbewaking en evenementenbeveiliging.

Maar ook de beveiligingsbranche staat niet stil, zo laat Van der Kooi weten: ‘Niet alleen bedrijven, hotels en winkels maken deel uit van ons klantenbestand, maar de particuliere markt komt steeds verder omhoog. Met name waar het gaat om alarmopvolging voor woonhuizen: wanneer mensen op vakantie gaan, zorgen wij voor extra fysieke controle.’

Flexteam werd op 1 juli 2004 opgericht en is in de loop der jaren gegroeid tot een beveiligingsbedrijf met een grote groep full- en parttimers, oproepkrachten en zzp-ers. Van der Kooi: ‘Iedereen binnen het bedrijf is heel betrokken en breed onderlegd. Dankzij onze korte communicatielijnen worden de mensen dezelfde dag geholpen. Door de groei van ons bedrijf, zijn we op zoek naar nieuwe medewerker. Dan gaat het om:
Nachtreceptionisten
Objectbeveiligers
Mobiele surveillanten
Allround beveiligers


Het liefst ben je allround inzetbaar in onder andere mobiele surveillance, objectbewaking en overige (beveiligings)werkzaamheden. Deze werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd in de regio Duin- en Bollenstreek en de Haarlemmermeer.
Wat vragen wij van jou?
• Je bent in het bezit van het diploma beveiliger 2
• Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
• Je kunt goed zelfstandig werken maar staat ook klaar voor je collega’s
• Je bent flexibel en werkt oplossingsgericht
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Je hebt geen moeite met nachtdiensten en onregelmatige diensten

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij kunnen jou een full time baan bieden voor 152 uur per 4 weken. Ook voor een parttime baan kun je bij ons terecht. Je krijgt betaald conform de CAO particuliere beveiliging. Ben je geïnteresseerd stuur dan je CV naar info@flexteam.nl of bel naar 0252 528 277


Flexteam zorgt voor een werkplek binnen een innovatief, ondernemend en groeiend bedrijf. Operatoneel manager Chris Bazuyn: ,,Ons personeel is de kracht van ons bedrijf, wij investeren dan ook graag in jou, door middel van interne opleidingen, doorgroeimogelijkheden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij gebleken geschiktheid bieden wij jou een vast contract.''

Naast het feit, dat het natuurlijk enorm fijn is om een baan te hebben bij een bedrijf als Flexteam, help je ook mee met het voorkomen van misdaad. De core business van Flexteam is de mobiele surveillance en alarmvolging en object-/bouwbewaking. Maar daarnaast excelleert Flexteam Security ook in aanverwante dienstverlening. Te denken valt hierbij aan het openen en sluiten van panden en parkeergarages, maar ook receptiediensten, gebouwbewaking en evenementenbeveiliging. Tevens levert Flexteam Security gecertificeerde hondengeleiders; beveiligers met een diensthond. Hotels, winkels en overheidsinstanties; het zijn slechts enkele voorbeelden van bedrijven die zich veilig voelen en veilig zijn dankzij Flexteam Security.

Één van de diensten waar Flexteam Security zich mee onderscheidt, is de collectieve beveiliging. Het bedrijf laat een fysiek surveillancevoertuig rondrijden, die de panden van alle aangesloten deelnemers controleert en ook alarmvolging uitvoert. Met vaak een snellere reactietijd dan de politie tot gevolg.

Particulieren

Maar ook ervaart Flexteam Security, dat steeds meer particuliere klanten gebruik maken van de diensten die het bedrijf aanbiedt. Vaak willen ze hun buren niet belasten met de vraag op te letten als ze een weekendje weg of op vakantie zijn. 'Of ten tijde van een uitvaart', informeert Van der Kooi. De hele straat is leeg, want de buren gaan er ook allemaal heen. De een zijn dood is letterlijk het brood van de inbrekers.' Ook is het mogelijk om woningen en kantoren van binnenuit te beveiligen.

Meer weten? Neem gerust contact op:

Flexteam Security
Leidsestraat 124c, Hillegom
T: 0252 528 277