Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 januari 2019

Onrust over boomaanplant


OEGSTGEEST – In de nieuwbouwwijk Oegstgeest aan de Rijn zijn de inwoners ongerust. Zij vrezen, dat er minder bomen aangeplant worden door de aannemer, dan eerder was toegezegd. Raadslid Tobias van der Hoeven (CDA) gaf aan deze onrust uiting tijdens de raadsvergadering van donderdag 20 december.

Van der Hoeven: ,,Deze nieuwe wijk kan nog wel wat bomen gebruiken. Kan de portefeuillehouder bevestigen, dat er absoluut geen sprake van zal en kan zijn dat er minder bomen dan eerder voorzien worden geplaatst in de openbare ruimte? Wordt er niet bezuinigd op het aantal bomen in de wijk?'' Wethouder Huri Sahin kon Van der Hoeven geruststellen: ,,Deze signalen zijn bij ons niet bekend. Er zijn niet minder bomen gepland.''