Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 februari 2019

Collegebezoek aan Rijnsaterwoude


RIJNSATERWOUDE – Het college van Kaag en Braassem komt dinsdag 12 februari hoogstpersoonlijk langs in het Schoolhuis in Rijnsaterwoude. Die avond kunnen inwoners van het dorp de burgemeester en wethouders vanaf 19.30 uur vragen stellen over het beleid dat ze voeren, of klachten indienen van wat er niet goed gaat. Maar complimenten zijn natuurlijk ook welkom.

Eerder bracht het college al een bezoek aan Woubrugge en Hoogmade. Wethouder Yvonne Peters: ,,We hopen dat ook de inwoners in Rijnsaterwoude gebruik maken van de mogelijkheid om ons aan te spreken en vragen te stellen.'' Klachten die snel kunnen worden aangepakt, zoals losliggende stoeptegels, worden door het college doorgegeven aan de buitendienst van de gemeente. En zo kan het oplossen van kleine ergernissen zorgen voor groot individueel geluk. Nog vóór het zomerreces wil het college alle dorpen in Kaag en Braassem bezocht hebben.