Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 mei 2019

Lintjesregen in Kaag en Braassem


Kaag en Braassem - Burgemeester Marina van der Velde reikte vrijdag 26 april lintjes uit aan zeven inwoners van Kaag en Braassem.Toos van der Poel – Hoogenboom is al sinds 1976 actief als vrijwilliger. Onder meer bij de gymnastiekvereniging Oud Ade, ROAC in Rijpwetering en de R.K. Parochiekern Oud Ade / Rijpwetering. Theo van Rijn was 22 jaar nauw betrokken bij Toneelvereniging St. Theodulfus in Oude Wetering en hij is bekend als koster bij de Parochiekern Emanuel in Roelofarendsveen.

Joop Gies Broesterhuizen speelt al 50 jaar bij muziekvereniging Liefde voor Harmonie en maar liefst 65 jaar bij Qizum Muziq. Ook is hij al tien jaar chauffeur van de buurtbus Alkemade. Cor Akerboom staat bekend als penningmeester en voorzitter van Stichting Huisvesting Gezondheidszorg. En hij is twintig jaar gastheer bij voetbalvereniging DOSR.Jan Hollem houdt zich bezig al dertig jaar bezig met personenalarmeringssystemen, waaronder een periode bij stichting Radius. Hij helpt tijdens de openstellingen van de Hooglandse Kerk en organiseert koffieochtenden voor inwoners met een beperkte mobiliteit bij de Dorpskerk in Leimuiden.Hans van Leeuwen zit 34 jaar in het bestuur van tafeltennisvereniging Play Fair in Leimuiden. Ook is hij medoprichter en bestuurslid van S.V. Kickers ’69. Bernard Kraan is al sinds 1968 actief bij sportvereniging M.M.O in Hoogmade. Twintig jaar als bestuurslid, waarvan achttien als wedstrijdsecretaris. Van zijn 17de tot zijn 62ste was Kraan ook spelend lid.