Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 mei 2019

Lintjesregen in Nieuwkoop


Nieuwkoop – Vijf inwoners van de gemeente Nieuwkoop mogen zich voortaan Lid in de Orde van Oranje Nassau noemen. Zij kregen vrijdagochtend het lintje opgespeld door burgemeester Frans Buijserd.Aad Droog uit Nieuwveen ontvangt een lintje voor zijn vrijwilligerswerk bij de Scouting Nieuwveen, SV Nicolaas Boys, De Zonnebloem, het radioprogramma Disco Henkie en openluchtzwembad De Aarweide. Daarnaast is Droog chauffeur en bestuurslid van de Vereniging Buurtbus Langeraar.  

  

Rob Brouwer uit Nieuwkoop ontvangt een lintje voor zijn verdiensten als vrijwilliger, voorzitter, lid van de technische commissie en arbiter bij Bridgeclub Nieuwkoop. Daarnaast is Brouwer penningmeester van tafeltennisvereniging TTVN Nieuwkoop en voorzitter raad van Commissarissen Rabobank. Ook is hij medeoprichter en penningmeester van Stichting Kamermuziek Nieuwkoop en medeoprichter en penningmeester van de Torenschudders Nieuwkoop.  

  

Jan Hardenberg uit Ter Aar wordt onderscheiden voor zijn werk als raadslid van de gemeente Nieuwkoop, bestuurslid van de VOC West en bestuurslid van het Actieve Groene Hart. Ook is Hardenberg vrijwilliger bij en bestuurslid van de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop en voorzitter van de afdeling bedrijven en afgevaardigde in het Rijnstreek Koepel Beraad.  

   

Jean Leers uit Ter Aar is vrijwilliger en bestuurslid bij voetbalvereniging Altior. Maar ook medeoprichter, penningmeester en al meer dan 20 jaar actief bij de Stichting Buurt Oproep Bus (BOB) in Ter Aar.Corry  Leers-Sassen uit Ter Aar krijgt een onderscheiding opgespeld voor haar vrijwilligerswerk bij de Stichting Buurt Oproep Bus in Ter Aar. Daar is zij ook al meer dan 20 jaar actief.  Ook is Leers vrijwilliger bij gymnastiekvereniging Advendo en is zij actief in de Bijna Thuis Vereniging.