Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 juni 2019

Verkeersveilig


Nieuwkoop – Iedereen klaagt wel eens over de slechte bereikbaarheid van een straat of een wijk. Maar inwoners van Nieuwkoop  kunnen daar nu ook daadwerkelijk wat aan doen. Via de website www.nieuwkoop.nl/gvvp is het mogelijk om aan te geven, waar het verkeer veiliger moet worden. Zodat de buurt bereikbaarder en leefbaarder is.

De drukte van de randstad komt steeds dichterbij, met een toenemende verkeersdrukte op de Nieuwkoopse wegen. Automobilisten en truckers gebruiken deze wegen steeds vaker om snelwegen te vermijden. Samen met het lokale landbouwverkeer zorgt dat voor flinke uitdagingen, waar het gaat om de veiligheid voor fietsers en voetgangers. Met het nieuwe GVVP moet voor de komende tien jaar duidelijk worden, hoe Nieuwkoop én bereikbaar én verkeersveilig kan zijn.