Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 juli 2019

Kapitaal aan nieuwe telefoons


Kaag en Braassem - Alle ambtenaren van Kaag en Braassem krijgen een fonkelnieuwe telefoon. De totale kosten hiervoor bedragen 100.000 euro. Volgens burgemeester Marina van der Velde zijn die nieuwe mobieltjes een absolute noodzaak.

,,De mobieltjes, die de medewerkers hadden, voldeden volstrekt niet. We zijn afgestapt van de vaste telefoon en met sommige van de huidige mobieltjes kon niet worden geappt of doorverbonden. Dat belemmerde mensen om hun werk goed te doen. Voortaan kan iedereen altijd en overal bereikt worden.’’

Van der Velde vervolgt: ,,Ik ben een beetje van de oude generatie; als je werk hebt, doe het maximaal en wees altijd bereikbaar. Maar ik begrijp ook dat mensen gestressed raken van hun werk omdat ze altijd bereikbaar moeten zijn.’’

Ook in de gemeente Alphen aan den Rijn krijgen alle medewerkers een nieuwe mobiele telefoon. Dat kost Alphen 600.000 euro.