Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 juli 2019

Nieuwkoop krijgt nieuw geluid


Nieuwkoop – Iedere gemeenteraadsvergadering van de gemeente Nieuwkoop was het weer raak. Om de haverklap haperde het geluid tijdens een politieke discussie en moest de griffier met kunst- en vliegwerk de apparatuur repareren.

De politiek is het zat en heeft besloten om 70.000 euro uit te geven voor de vervanging van de geluidsapparatuur in de raadszaal, de commissiekamer en de centrale hal in het gemeentehuis in Nieuwveen. De spreekwoordelijke druppel was de bijeenkomst op Koningsdag, toen de apparatuur het weer begaf. Ook het feit dat de storingen problemen gaven voor de via de live-stream meeluisterende inwoners zorgde voor de noodzaak om nieuwe geluidsapparatuur aan te schaffen. Hoewel het college deze aankoop slechts twee dagen voorafgaand aan de raadsvergadering op de agenda zette, ging de raad er zonder veel discussie unaniem mee akkoord.