Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 augustus 2019

Nieuw wandelpad


Nieuwe Wetering – Volgend jaar verschijnt er waarschijnlijk een wandelpad aan de zuidkant van Nieuwe Wetering. Deze looproute van enkele honderden meters komt er, als ‘compensatie’ voor de komst van de hoogspanningsmasten, die Tennet geplaatst heeft. Een werkgroep bestaande uit inwoners, gemeenteambtenaren en een landschappelijke architect hebben de plannen al bedacht.


Niet alleen kan er een wandelpad komen, ook wordt nagedacht over de realisatie van een azaleatuin, bevestigt Catholine Koster – McGill, communicatieadviseur van Tennet. ,,We kijken naar de haalbaarheid en de kosten. En of Tennet het grootste deel betaalt, of dat de gemeente daar ook aan gaat bijdragen.’’ Na de zomervakantie komt de werkgroep weer bij elkaar en Koster verwacht, dat een definitief plan met een wandelpad begin oktober gepresenteerd kan worden. En dan kan het in 2020 aangelegd worden. Koster: ,, Als je plannen hebt, wil je ze ook uitvoeren.’’