Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 oktober 2019

Topservice bij Topbloemen.nl

AMSTELVEEN – Wie van bloemen houdt, denkt natuurlijk als allereerste aan Topbloemen.nl. Deze partij is de marktleider in de online verkopen van bloemen en planten. Maar sinds mei van dit jaar heeft Topbloemen ook haar eigen winkel en deze allereerste fysieke winkel is gevestigd in het winkelcentrum Van der Hooplaan.

JOEP DERKSEN

De reacties van de klanten zijn boven verwachting, zo laat manager Edwin van Arkel weten. En hij geeft hierbij alle lof aan storemanager Wouter en zijn medewerksters. ,,Zij hebben een heel goede kennis van zaken en zijn altijd vriendelijk tegenover de klanten.’’

Een doorslaand succes is het thema ‘Pluk je boeket’: bij Topbloemen kunnen mensen zelf tien bloemen uitkiezen voor 15 euro; zo hebben ze hun eigen unieke boeket. Om zelf mee naar huis te nemen óf weg te geven. En ieder boeket wordt meegegeven in het bekende Topbloemen tasje, met een laagje water er in. Van Arkel: ,,Zo zijn de bloemen niet uitgedroogd, nog voordat ze in de vaas staan.’’

Uniek is de bloemenautomaat aan de zijkant van de winkel: hierdoor kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor verse bloemen uit de muur. Nooit meer een excuus dat de winkel al dicht was!
Speciaal voor het 60-jarig bestaan van het winkelcentrum komt Topbloemen.nl met een mooie actie. Iedere klant krijgt tot en met 7 november een vaasje met een bijzondere bloem cadeau!

Topbloemen.nl, Van der Hooplaan 153, 1185 GB Amstelveen, T: 088 110 8091, W: www.topbloemen.nl