Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 maart 2020

Afgerond


LEIMUIDEN – Bijna anderhalf jaar nadat de renovatie van de Kerklaan werd afgerond, zijn de werkzaamheden nu eindelijk wél afgerond. Dat blijkt uit de beantwoording van vragen van het aanhoudende SVKB-raadslid Hilde Bax.

Zij had meerdere keren aan het college gevraagd, wanneer de verlichting van de Kerklaan én de Beukenlaan op orde komt. Het college had onder meer gezegd, dat het vorig jaar al klaar moest zijn. Dat was niet zo en dat leidde weer tot vragen van Bax. Deze week kon het college melden, dat Liander de werkzaamheden aan het kabelnet in februari heeft afgerond. ,,Miscommunicatie tussen aannemer en netbeheerder heeft ertoe geleid dat de toezegging om deze werkzaamheden voor eind 2019 af te ronden niet nagekomen is. De tijdelijke voorzieningen (overspanningen) zijn verwijderd en de openbare verlichting is op orde. Wij hebben ook in het storingsportaal van Liander gekeken en hierin staan geen storingen meer vermeld voor dit wegvak.’’ De gemeente gaat nog kijken of de reflectorpaal op de hoek van de Beukenlaan en Kerklaan nog extra reflectoren krijgt, zodat deze beter zichtbaar wordt.