Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 juli 2020

College Hillegom verder met drie wethouders

Hillegom - Het college van Hillegom gaat, na het vertrek van wethouder Fred van Trigt, door met drie wethouders. Wethouder Karin Hoekstra wordt fulltime wethouder.

 

Van Trigt wordt burgemeester van Zoeterwoude en het college verdeelt de portefeuilles opnieuw. Het CDA wil het vertrek van de wethouder graag binnen de huidige coalitie opvangen. Karin Hoekstra, nu nog parttime wethouder voor het CDA, heeft zich bereid verklaard om na het vertrek van Fred van Trigt verder te gaan als fulltime wethouder.

 

Ook burgemeester Arie van Erk en de wethouders Anne de Jong en Jan van Rijn zijn bereid om portefeuilles over te nemen. Hoe de portefeuilles verdeeld worden is nog niet bekend; hierover gaat het college de komende weken praten. De gemeenteraad neemt, na het zomerreces, formeel een besluit over de (verminderde) omvang van het college.