Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 juli 2020

‘Handhaven op 1,5 meter afstand’

Noordwijk – Raadslid Sebastiaan Duivenvoorde (CDA) wil dat de politie en boa’s actief gaan handhaven op de 1,5 meter afstand.

In een brief aan het college schrijft Duivenvoorde: ,,Van inwoners krijgen wij opmerkingen binnen over de situatie op De Keuvel in Noordwijk-Binnen. Op dit moment zijn daar allerlei maatregelen genomen, die het makkelijker moeten maken om 1,5 meter afstand te houden. Helaas blijkt afstand houden lastig, vanwege de vele fietsen die geparkeerd staan en ook omdat mensen niet in de juiste richting lopen. Daarnaast negeren veel fietsers het fietsverbod.’’

Duivenvoorde wil van het college weten of het mogelijk is om de maatregelen op De Keuvel aan te passen en of de huidige situatie te handhaven is voor politie en boa’s. Ook ziet hij graag verbeteringen in die omgeving, waar het gaat om het fietsparkeren.