Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 juli 2020

Ondernemersverenigingen fuseren

Kaag en Braassem - De ondernemersverenigingen OVA Kaag en Braassem en OVKBOost gaan verder als één vereniging. Dat hebben de leden van beide organisaties besloten. Een nieuwe naam is er nog niet; die wordt in 2021 bekend gemaakt. Voorlopig gaan de gefuseerde verenigingen verder onder de naam ‘OVA/OVKB-Oost’.

De vertegenwoordigers van de 360 ondernemers werken al langer samen, bijvoorbeeld voor het organiseren van de jaarlijkse ondernemersprijs. De nieuwe voorzitter is Martijn Koek. ,,Met deze laatste, formele stap wordt de onderlinge band tussen ondernemers in heel Kaag en Braassem alleen maar extra versterkt.’’