Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 juli 2020

PIN hekelt bouwplannen

Noordwijk - De Stichting Platform Initiatief Noordwijk (PIN) wil dat het gemeentebestuur ingrijpt bij de bouwwerkzaamheden aan het Willem-Alexanderpark 55.

Volgens PIN leiden de komst van een damwandconstructie en trap tot ,,een zeer ongewenste situatie met betrekking tot de omgeving van het pand Willem Alexanderpark 55.’’ Ook geven de briefschrijvers richting het college van b&w aan, dat er geen sloopvergunning is verstrekt voor de verdwenen garage.

Verder laten ze weten, dat de projectontwikkelaar gebruik maakt van ‘dubieuze praktijken, zonder rekening te houden met betrokken bewoners’.