Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 augustus 2020

Balen van verkeer

Noordwijk – Omwonenden van de Beeklaan zijn het helemaal zat. De constante stroom van verkeer onder hun huizen door zorgt voor veel frustraties.

Dat laten ze weten in een brief aan het college van burgemeester en wethouders. Volgens de verontruste Beeklaanders was de Beeklaan vroeger een randweg, maar sinds de bouw van de wijk Vinkeveld is het verkeer sterk toegenomen. En daarmee ook de overlast van geluid, fijnstof en roet. ,,De geluidshinder van motoren, die hun gashendel vol open zetten, is soms niet te harden en ontneemt de bewoners in hoge mate hun woongenot’’, zo laten de mensen weten aan het college.

Ze maken zich zorgen over de toekomst, als de Verlengde Beeklaan een extra op- en afrit krijgt. De vrees is, dat er dan nog meer verkeer onder de flats door zal gaan.