Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 oktober 2020

Jagen op kleinwild

Kaag en Braassem – De Wildbeheereenheid De Aarlanden mag de komende jaren vrolijk blijven jagen in het gebied van de Drecht.

De gemeente Kaag en Braassem heeft de jachtrechtvergunning verlengd. Het gaat om het open watergebied in het westelijk gedeelte van de Drecht vanaf de Tolbrug en het oostelijk gedeelte van de Drecht vanaf de provinciale brug over de N207. Om daar te mogen jagen op kleinwild, betaalt de Wildbeheereenheid De Aarlanden ieder jaar 109,33 euro. Volgens het gemeentebestuur wordt door het beheer door de jagers het ecologische evenwicht in het gebied gegarandeerd.