Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 januari 2021

Uitstel heropening publieksbalie Noordwijkerhout

Noordwijkerhout – Zolang de coronamaatregelen voortduren, wordt er geen publieksbalie geopend in Noordwijkerhout. Dat laat het college van burgemeester en wethouders weten aan de raadsleden.

Op de locatie in het gezondheidscentrum aan de Via Antiqua kan namelijk niet de 1,5 meter afstand gehouden worden en de ruimte kan niet op de juiste manier geventileerd worden. Het verplaatsen van de balie naar de receptie van het gemeentehuis in Noordwijkerhout is ook geen optie; dat gaat veel geld kosten. Balies moeten worden aangepast en maatregelen worden genomen om de privacy van de publieksbaliebezoekers te garanderen.

Wanneer de coronaperikelen achter de rug zijn, gaat de publieksbalie wel weer open, maar alleen overdag. Noordwijkerhouters, die ’s avonds persoonlijk diensten willen afnemen van de gemeente, moeten hiervoor naar het gemeentehuis in Noordwijk.