Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 februari 2021

Antwoord met vertraging

Noordwijk – Het duurde zeven maanden, maar een inwoner heeft van het college van burgemeester en wethouders eindelijk een reactie gekregen op zijn brief.

In juli klaagde de inwoner over maden in de afvalbak en werd het college verzocht om het gft wekelijks op te halen. Het college heeft deze week geantwoord, dat dit niet mogelijk was vanwege de coronamaatregelen en de verplichte personele bezetting van de inzamelwagens. Het college gaat er van uit, dat deze zomer de gft-bakken toch weer wekelijks geleegd worden.

De briefschrijver kreeg wel de excuses van het college, dat de beantwoording van de vraag zo lang op zich heeft laten wachten.