Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 februari 2021

‘Genoeg is genoeg’

Noordwijk – Een groep bewoners keert zich tegen de gemeente en grondeigenaren over de continue stroom aan bouwplannen in Noordwijk aan Zee.

,,De arrogante houding van de gemeente en grondeigenaren ten opzichte van de direct belanghebbende bewoners is stuitend’’, stelt de actiegroep ‘Tegengeluid aan zee’. Ze geven aan, dat de geplande nieuwbouw van het Jan Kroonsplein qua bouwhoogte en bouwmassa niet passen binnen het bestemmingsplan. Ook stellen ze, dat bezwaren van omwonenden ‘steevast worden afgewezen’ door de gemeente.

Dat bewoners vervolgens hun gelijk moeten proberen te krijgen bij de rechter, zorgt volgens ‘Tegengeluid aan zee’ voor ‘frustratie bij de bewoners. De actiegroep roept inwoners op om via tegengeluidaanzee@gmail.com hun mening te geven.