Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 februari 2021

Noordwijkerhoutse verenigingen kunnen ook naar Noordwijk

Noordwijkerhout – Een ruime raadsmeerderheid wil snel duidelijkheid van het college over plannen voor vervangende huurruimte van verenigingen, die tot de grote brand hun onderkomen in De Schelft hadden.

Dat werd dinsdagavond duidelijk tijdens de gemeenteraadsvergadering. Wethouder Sjaak van den Berg gaf aan, dat hij gehoor zou geven aan deze oproep van VVD, CDA, NZLokaal, Bruisend Noordwijk en DOEN!.

Wat CDA-raadslid Wim van Haaster betreft, hoeft die vervangende ruimte niet per se in of bij De Schelft gerealiseerd te worden. Hij gaf aan, dat zo’n nieuwbouw voor een onderkomen van verenigingen en organisaties ‘een miljoenenproject’ wordt. ,,Je moet efficiënt met je geld omgaan. Er zijn al faciliteiten in Noordwijk. Je moet breder denken.’’