Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 februari 2021

Starterswoningen in oude schoolgebouw

ROELOFARENDSVEEN - De bovenste verdiepingen van de St. Ignatiusschool in Roelofarendsveen worden verkocht aan het bedrijf Johlex Bouw. Hierin komen zes startersappartementen, zo laat het college van bugemeester en wethouders van Kaag en Braassem weten.

Op de benedenverdieping huist de Liefde voor Harmonie, maar er moest ook nog wat gebeuren met het bovenste deel van het oude pand. Vorig jaar vroeg de gemeente om ideeën en dat leidde tot acht inschrijvingen van zeven verschillende partijen. Uiteindelijk bleek het voorstel van Johlex Bouw voor de sociale appartementen het beste te bevallen. Naast de starterswoningen wordt ook het hele gebouw verduurzaamd. Het parkeerterrein blijft bestaan en dat is goed nieuws voor de leden van Liefde voor Harmonie.