Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 februari 2021

Uitkijkpunt voor golfers

Noordwijkerhout – De komst van een uitkijkpunt op golfterrein Tespelduyn wordt verwelkomd door het college van burgemeester en wethouders.

Dit uitkijkpunt wordt gezien als een ‘extra recreatieve plek in Noordwijkerhout’, zo laat het college wegen. Het uitkijkpunt biedt een goed uitzicht in zuidelijke richting op de Hoogeveense polder en Lageveense polder, in noordoostelijke richting op de Zilkerpolder en op Landgoed Keukenhof in zuidoostelijke richting.

Een informatiebord op het uitkijkpunt geeft informatie over de omgeving. Het uitkijkpunt wordt gerealiseerd met subsidie van de provincie Zuid-Holland, Holland Rijnland en de gemeente Noordwijk.