Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 februari 2021

Verkeersontsluiting op de lange baan

Noordwijk – Op het gemeentehuis circuleren vier tekeningen om een algehele aansluiting van de Verlengde Beeklaan op de provinciale weg N206 te realiseren.

Dat liet wethouder Theo Alkemade dinsdagavond tijdens de gemeenteraadsvergadering weten, naar aanleiding van vragen door PUUR-fractievoorzitter Taetske Visser-Danser. Maar het gaat nog wel even duren, oordat duidelijk wordt welke variant het moet worden.

Door alle coronamaatregelen is er veel minder verkeer en de eerder gehouden tellingen zijn volgens de wethouder niet meer representatief. Er moet een nieuwe verkeerstelling komen. ,,We moeten afwachten tot het verkeer genormaliseerd is en dan bekijken of de ontsluiting er moet komen.’’ Alkemade kan niet aangeven wanneer dat zal zijn. Bij iedere ontsluitingsvariant zal rekening gehouden worden met de ecologische zone.