Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 februari 2021

Winkels worden woningen

Noordwijk – Het is voor de eigenaar van de winkelpanden aan de Albert Verweystraat 40 – 54 toch mogelijk om de winkelpanden stapsgewijs om te bouwen naar woningen.

In eerste instantie had het college van burgemeester en wethouders besloten, dat het wonen in die winkelpanden alleen toegestaan zou worden, als dit voor al die adressen tegelijkertijd geldt. Bovendien zou dan een gelijktijdige verbouwing van de gehele plint moeten plaatsvinden.

Deze eis laat het college vallen, zo blijkt uit een collegebesluit: ,,Bij nadere afweging verwacht het college dat de gewenste ontwikkeling ook gefaseerd via individuele plannen gerealiseerd kan worden.’’