Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 maart 2021

Brede wens voor rolstoelvriendelijke strandtoegang

Noordwijk – Het voorstel om de oude strandlocatie van de NRB te gebruiken als rolstoelvriendelijke strandlocatie, is dinsdagavond tijdens de raadsvergadering aangehouden.

PUUR en GroenLinks dienden dit voorstel in, maar werden er door wethouder Sjaak van den Berg op gewezen, dat de raad eerder al een motie had aangenomen om aandacht te geven aan de invalide medemens.

De wethouder liet weten, hierover al in gesprek te zijn met Noordwijk Voor Iedereen (NVI) en de stichting Outdoor4Disabeld. Wanneer de nieuwe strandnota wordt behandeld in de gemeenteraad later dit jaar, wordt ook duidelijk wat er gaat gebeuren voor de realisatie van een rolstoelvriendelijke strandtoegang.