Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 maart 2021

Brunawinkels krijgen antwoord

Noordwijk – Het pleidooi van de beide Brunawinkels om een volledige openstelling toe te staan, vindt geen gehoor bij het gemeentebestuur.

De winkels vroegen hierom in een brief van 17 december 2020. De Teamcoach Vergunningen, Toezicht en Handhaving van de gemeente heeft gereageerd: ,,De huidige maatregelen zijn door de rijksoverheid bepaald en gelden voor het gehele land. Niet alleen ondernemers, maar ook overheden hebben zich aan deze maatregelen te houden. Een college noch een gemeenteraad of burgemeester kunnen hun invloed aanwenden om de huidige coronamaatregelen aan te passen.’’

De teamcoach hoopt, dat enkele versoepelingen voor de openingstijden ‘enige verlichting zullen bieden.’