Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 maart 2021

Jan van der Geest vertrekt

Kaag en Braassem – Na 25 jaar voor de lokale VVD-actief te zijn geweest, stopt raadslid Jan van der Geest op 29 maart definitief met zijn politieke werk.

De afgelopen acht jaren was hij raadslid in de gemeente Kaag en Braassem, waarbij hij vorig jaar landelijk het nieuws haalde door te pleiten voor kernenergie in plaats van windmolens. Een jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 wil hij jong talent de kans geven, om zich vast in te werken.

In 2020 droeg Van der Geest het fractievoorzitterschap al over aan zijn collega Peter van Dijk. Het raadsstoeltje van Van der Geest wordt eind deze maand ingenomen door Roy Möllers.