Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 maart 2021

Positief over dakopbouw

Noordwijk – De bezwaren van het bestuur van wijkvereniging De Zuid tegen de geplande dakopbouw van hotel Vesper, zint een inwoner helemaal niet.

In een brief aan het college van burgemeester en wethouders laat deze inwoner weten, dat hij/zij lid is van deze wijkvereniging. ,,De wijkvereniging vervult een nuttige taak maar is geen democratisch samengestelde vereniging en het bestuur neemt standpunten in zonder de leden op democratische wijze geraadpleegd te hebben.’’ Wat de inwoner betreft mag Hotel Vesper het dak verrijken met een dakopbouw.

Dat vinden de bewoners van Residence Rembrandt 101 ook, al vragen ze het gemeentebestuur wel om de maximale hoogte van die opbouw 13 meter te laten zijn. Als de hoogte de geplande 14,30 meter wordt, betekent dat voor de Residence Rembrandtbewoners verlies van uitzicht op de horizon. Het is nog niet zeker, of de politiek hierover actie gaat ondernemen.