Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2021

Bollenstreek Liberation Tour

Ook welkom in Noordwijk

Noordwijk – Wanneer de coronaregels het weer toelaten, wil het gemeentebestuur graag meewerken aan de komst van de Bollenstreek Liberation Tour.

Dat laat wethouder Roberto ter Hark weten naar aanleiding van vragen door commissielid Johan van Hameren (Bruisend Noordwijk). De Bollenstreek Liberation Tour is een initiatief van de Oranjeverenigingen in de Duin- en Bollenstreek, in samenwerking met “Keep them Rolling”. Met 100 historische legervoertuigen zou een rondrit door de Duin- en Bollenstreek worden gemaakt. Noordwijk was in dat schema niet opgenomen.

Door de coronaregels is de Bollenstreek Liberation Tour niet doorgegaan. Maar als dit in de toekomst toch weer wordt georganiseerd, wil het college hier qua vergunningverlening graag aan meewerken. Ter Hark: ,,Maar wij zijn niet de organisator. Dat zou de Oranjevereniging Noordwijk moeten zijn.’’