Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 april 2021

Dit jaar voorrang fietsers alle rotondes

Noordwijk – Aan het eind van dit jaar hebben fietsers op alle rotondes voorrang op de automobilisten.

Dat liet wethouder Roberto ter Hark weten, naar aanleiding van vragen door Bruisend Noordwijk. Ter Hark gaf aan, dat de voorrang op de rotonde van het Picképlein al deze maand wordt aangepast. Op woensdagnacht 28 april gebeurt hetzelfde op de rotonde Beeklaan – Bonnikeplein.

In mei volgt de rotonde Duinweg-Northgodreef en in juni de rotondes Van Berckelweg-Overbeek en Mortelstraat-Weteringkade. De rotonde Gooweg-Schiestraat is in september aan de beurt en als laatste geldt dit voor de rotonde Lijnbaanweg-Zeestraat. Deze werkzaamheden vallen samen met het werk aan de Parallelboulevard.