Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2021

Parkeerapp nog niet mogelijk

Noordwijk – Een voorstel van PUUR-raadslid Danielle Brink-Musters over het realiseren van een parkeerapp werd dinsdagavond verworpen door de gemeenteraad.

Het liefst zou Brink zien, dat met het parkeerbeleid teruggekeerd wordt naar het oude parkeerkaartje. Maar als dat niet kan, ziet ze graag dat er voor de inwoners een parkeerapp wordt ontwikkeld.

Dat gaat voorlopig nog niet gebeuren, al deed wethouder Roberto ter Hark haar wel een handreiking: ,,Het idee van een app of andere digitale mogelijkheden in het kader van parkeren spreekt het college aan. Het is goed om het neer te leggen bij de partij die het uitvoert. Het college is bezig met een nieuwe aanbesteding. De intentie van deze motie nemen we mee in deze aanbesteding. Daar kunnen inschrijvende partijen punten op behalen.’’