Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2021

Positief over kinderdagverblijf

Noordwijkerhout – De plannen voor het vestigen van een kinderdagverblijf aan de Langevelderweg 8 mag eigenlijk niet. Toch wil het college van burgemeester en wethouders meewerken aan de realisatie ervan.

Als er zo’n kinderdagverblijf komt, zorgt dat voor een negatieve parkeerbalans van vier plekken en een toename van het aantal verkeersbewegingen. Een ambtelijk advies gaf aan, dat daarom de gevraagde omgevingsvergunning geweigerd moet worden. Maar het college neemt dat advies niet over.

Na contact met de initiatiefneemster is het plan ‘op onderdelen aangepast’. Daarom neemt het college nu een ‘positieve grondhouding’ aan om de omgevingsvergunning toe te kennen.