Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 april 2021

Vernieuwde organisatie voor vinden werkgevers

Noordwijk – In september gaan de organisaties ‘Servicepunt Werk’ en de Maregroep officieel samen en dat wordt gevierd met een feestje.

Dat liet directeur Rinco Knoop woensdagavond tijdens een commissievergadering weten. De vernieuwde organisatie gaat werklozen helpen om een baan te vinden, of in ieder geval buiten hun eigen voordeur aan de slag te kunnen. Mensen, die moeite hebben om hun pad te vinden op de arbeidsmarkt, kunnen daarbij rekenen op steun en ondersteuning van de nieuwe organisatie. Dan gaat het bijvoorbeeld om mensen met een lichamelijke of fysieke beperking, maar ook om inwoners die al jaren geen werkervaring meer hebben, maar ook ‘jongeren uit de voormalige wajongpopulatie’, aldus Knoop.

Jaren geleden werden de MareGroep en Servicepunt Werk juist gesplitst. Nu komen ze dus weer samen. Een nieuwe naam voor deze organisatie is er nog niet.