Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 mei 2021

Cultuurtent op KW Boulevard

Noordwijk – Een tijdelijke Cultuurtent op de KW Boulevard moet culturele organisaties de mogelijkheid geven om weer optredens te kunnen geven.

Dit voorstel dient PUUR-fractievoorzitter Taetske Visser op dinsdag 18 mei in bij de gemeenteraadsvergadering. Ze wordt hierbij geïnspireerd door de Cultuurtent op de parkeerplaats van het sportpark Duinwetering: ,,Dat is een verademing voor de culturele verenigingen om weer samen hun hobby’s uit te kunnen oefenen.’’

Ze roept het college op, te zorgen voor zo’n Cultuurtent en daarbij ook de elektriciteit en stoelen te regelen. Wat PUUR betreft, wordt ook onderzocht of er in de dorpen De Zilk en Noordwijkerhout behoefte is aan zo’n Cultuurtent.