Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 mei 2021

De Oude Dorpskern wil overleg met gemeentebestuur

Noordwijk – De Vereniging De Oude Dorpskern maakt zich ernstig zorgen over het feit, dat er geen structureel overleg is met het gemeentebestuur. Dat laten De Oude Dorpskern weten in een brief aan het college van burgemeester en wethouders.

Al meerdere keren is gevraagd om een structureel overleg op te zetten. In een reactie heeft de gemeente aangegeven, dat er eerst een participatieproces moet worden gestart. Maar na twee jaar wachten is het geduld bij De Oude Dorpskern op. ,,Wij zouden graag zien dat het overleg met elkaar dan maar zonder participatieproces wordt gestart.’’

Volgens De Oude Dorpskern kan dat niet meer uitgesteld worden.