Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 mei 2021

Definitieve sluiting zwembad De Schelft dreigt

Noordwijkerhout – Het is enorm twijfelachtig of het zwembad De Schelft nog wel open gaat. Dit komt door inbraken en diefstal.

Het gemeentebestuur van Noordwijk laat dat weten in een mededeling aan de raadsleden. ,,De afgelopen weken is er diverse keren sprake geweest van inbraken in het huidige zwembad.’’ Hierbij is er veel schade aangericht en dat heeft ernstige gevolgen.

Het college: ,,Alle leidingen en machines zijn meegenomen waardoor heropening zeer lastig en erg kostbaar wordt.’’ De politie onderzoekt de kwestie, maar vooralsnog is er geen idee waar die dieven vandaan komen. Het college neemt binnenkort een besluit, of het zwembad überhaupt nog open gaat.