Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 mei 2021

Digitaal parkeervergunningsysteem helpt tegen misbruik

Noordwijk – Met de invoering van een digitaal parkeervergunningsysteem wordt misbruik door inwoners bijna onmogelijk gemaakt.

Dat blijkt uit antwoorden van het college naar aanleiding van vragen door PUUR-raadslid Brink-Musters. Groot voordeel van het digitaliseren, aldus het college van burgemeester en wethouders, is dat ‘misbruik van vergunningen en pasjes op deze manier wordt tegengegaan. Tot 1 januari 2021 gebeurde dit met grote regelmaat.’

Aan het einde van dit jaar komt er een rapport uit over het digitaal parkeervergunningsysteem en kan de gemeenteraad hier haar oordeel over geven.