Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 mei 2021

Hotel wordt bed & breakfast

Noordwijkerhout – Het college van burgemeester en wethouders wil meewerken aan een bestemmingsplanwijziging voor ‘Duinschooten 12’ aan het Oosterduinsemeer.

Hierdoor kan er een restaurant met vergaderlocatie (tot 80 personen) komen; inclusief een zaalaccommodatie. Maar ook wordt het bestaande hotel van 24 kamers ‘geüpgraded’ tot een bed & breakfast met evenveel kamers, maar daarnaast ook een groepsaccommodatie (familiekamer) tot 30 personen.

De familiekamer wordt bovenop het huidige hotel aan de kant van het Oosterduinsemeer gebouwd. De panden van de voormalige restaurants Invitation en Casa di Angelo worden gesloopt. Het bestemmingsplan wordt nu ‘ter visie gelegd’ door het gemeentebestuur.