Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 mei 2021

Landschapspark komt er

Noordwijk – Zestien jaar geleden besloot de toenmalige gemeenteraad, dat er een nieuwe wijk bij het zwembad gebouwd kon worden. Met daarbij een landschapspark. De wijk staat er al jaren, maar nu gaat het landschapspark er eindelijk ook komen.

Meer dan vijftig mensen hebben meegesproken over de plannen en dat heeft tot 17 wijzigingen geleid, liet wethouder Theo Alkemade dinsdagavond weten in een politieke vergadering weten. Zo komt het weggetje naar het park toe iets verder van de appartementen te liggen.

Het landschapspark wordt dankzij de aan te leggen toegangsbrug ook toegankelijk voor mensen met loopbeperkingen. Speeltoestellen op het ‘eilandje’ worden ook geschikt voor minder validen. Het onderwerp is een hamerstuk in de besluitvormende raadsvergadering.