Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 mei 2021

Onvindbaar

Nieuwe Wetering – Een initiatiefnemer van het plaatsen van een tiny house aan de Noordveenweg 1 in Nieuwe Wetering heeft het voor elkaar. Het college steunt zijn voorstel om dat gebouwtje van maximaal 50 m2 te plaatsen. Er is echter één probleem; de man is in geen velden of wegen meer te bekennen.

Het huisje, dat er voor tien jaar zou staan, zou voor haar elektriciteit afhankelijk zijn van zonnepanelen en eventueel een windmolentje. Nadat het college had besloten om in te stemmen, is geprobeerd met de initiatiefnemer contact op te nemen. Dat is niet gelukt. De man is namelijk niet de eigenaar van het stuk grond. Er is al twee maanden geen contact meer geweest; daarom liggen de voorbereidingen voor de realisatie van het tiny house al die tijd stil.