Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 mei 2021

PUUR wil geen speculantenpaleisjes

De Zilk – Bij de politieke partij PUUR zijn er zorgen over de voortgang van het bouwproject De Zilt.

Raadslid Toon van Tol wijst er op, dat het gemeentebestuur weer met de omwonenden gaat praten en dat wijst op andere plannen voor dit bouwgebied. Hij wil graag weten, wat die wijzigingen zullen zijn. Ook maakte het college van burgemeester en wethouders onlangs bekend, dat er nog 16 eengezinswoningen in de planning staan om in dit gebied gebouwd te worden.

Van Tol: ,,Hoe gaat de gemeente, in samenwerking met de projectontwikkelaar en bouwer, ervoor zorgen dat het laatste rijtje woningen in het Zilt weer geen potentiële speculantenpaleisjes gaan worden?!” Het college moet binnen enkele weken antwoorden.