Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 mei 2021

Voorzitters pleiten voor nieuwe Schelft

Noordwijkerhout – De verenigingen van Noordwijkerhout, die altijd gebruik maakten van De Schelft hebben de handen ineengeslagen.

Met een manifest roepen ze de politiek op om te zorgen, dat er een vervangend gebouw komt voor de op 14 november 2020 afgebrandde Schelft. De voorzitters van de volgende organisaties scharen zich vierkant achter het manifest: Muziekvereniging Harpe Davids, Handbalvereniging Northa,  Toneelvereniging ODI, Zwemvereniging Noordwijkerhout, Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc, BadmintonKlub Noordwijkerhout, Carnavalsvereniging De Kaninefaaten, Noordwijkerhoutse Zwem- en Reddingsbrigade, Triatlon Noordwijkerhout en de Bollenstreek en Sportraad Noordwijk.

De voorzitters roepen op: ,,Een voorziening als De Schelft is daarbij een waardevolle schakel en draagt bij aan het belang van gezond zijn en energiek en vitaal blijven. Wij maken ons ernstig zorgen over de voortgang en snelheid van dit besluitvormingsproces en over de mogelijke uitkomsten daarvan. Het kan niet zo zijn dat de gemeenschap van Noordwijkerhout (lange tijd) verstoken blijft van een voorziening als De Schelft. Het verleden heeft aangetoond dat deze voor het sociale, culturele en sportieve leven in Noordwijkerhout onmisbaar is.’’